Pastís de pinya i coco

Ingredients

  • 400g-500g de pinya natural
  • 400g de llet de coco
  • 2 cullerades de canyella
  • 400g de xarop “d’àgave”
  • 1 cullerada sopera de coco
  • 4g d’alga agar-agar

8 racions

Utensilis

1 motlle de pastís

Elaboració

Tens gana? Vols quedar amb els amics? Vols divertir-te? T’agradaria passar una gran tarda? Doncs ara és el millor moment de preparar un pastís dolç i fresc.
Un advertiment: Si ets al·lèrgic a la pinya, el coco o altres ingredients que fem servir, no et mengis el pastís.
1- Aboca 400g de llet amb els 4g d’alga “agar-agar”, en un cassó i escalfa-ho. Mentrestant remena el cassó.
2- Un cop tinguis obtinguis l’alga desfeta, hi aboques el xarop, el coco rallat i la canyella.
3- A part, pela la pinya i talla’l en forma de daus per poder triturar-la. Aboca-la al cassó amb la resta d’ingredients.
4- Remena la barreja i espera que bulli en dos minuts o més.
5- Quan bulli, aparta el cassó del foc, amb comte, i aboca la barreja dins del motlle.
6- Deixa-ho reposar unes dues hores o més a la nevera. Ja ho podreu desemmotllar.
7- Ara si vols, pots decorar el pastís amb altres coses.
8- Finalment, ja et pots menjar el pastís! Bon profit!

Notes

Servir amb:
Dolç: batuts o sucs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: