Truirta de patates
Et ve de gust menjar algun plat que no oblidaràs a la teva vida??
Doncs prova aquesta truita de patates i et lleparàs els dit. Te la pots menjar calenta o freda, no té importància, està molt bona de les dues maneres.
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Patates
- 12 ous
- Un raig d’oli
- Una mica de sal
- Ceba
5 racions
Elaboració
1-Primer de tot fiquem un raig d’oli a la paella
2-Mentrestant anem pelant i desprès tallant les patates.
3- Es baten els 12 ous i quan està la paella calenta ficar les patates perquè no quedin crues.
4-Es agafar les patates el s 12 ous i la ceba a la paella barrejant-ho tot amb una mica de sal i quan ja s'ha fet d’un cantó s’agafa una altra paella, se li dóna la volta amb cura que no es trenqui i la tornem a ficar a la paella inicial després d’uns minuts ja es pot treure.
4- A menjar
Bon profit!
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1247 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.