Rogers o molls ( salmonetes ) en papillot, amb verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un estri escatador
Unes tisores
Una paella gran
Quatre full de paper d'alumini
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, agafem totes les verdures i les tallem en tires de uns deu centimetres de llargada, i les fregim a la paella amb un raig d'oli, salpebrades.
Quan les verdures són cuites al " dente ", les reservem.
A part, agafem els rogers, els netegem i amb l'ajud del estri escatador traiem totes les escates. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, els filetegem i els reservem.
Seguidament, en cada full de paper d'alumini, posem dos filets de roger amb la pell cap a sota, els salpebrem, els ruixem amb una mica de ví blanc i una mica d'oli, i els hi posem al damunt una mica de les verdures saltajades. A continuació, amb el paper d'alumini fem com unes bosses, les tanquem hemèticament, i les posem a la safata per anar al forn i les enfornem a 180º, fins que veiem que les bosses s'han inflat, cosa que voldrà dir que els rogers ja són cuits.
Tot seguit, retirem les bosses, i amb l'ajud d'unes tisores, fem com una finestreta deixant al descobert els rogers, i així mateix ho posem en el plat, i ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se