Arròs de bolets amb llagostins de St. Carles de la Ràpita

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per el brou de pollastre:

Per el sofregit:

4 racions

Elaboració

Per fer el brou de pollastre:

-Netegem i tallem tots els ingredients. Ho posem a una olla amb 1 litre d'aigua i ho deixem bullir durant 2h 30m - 3h. Ho colem, provem de sabor i rectifiquem de sal si cal. Ho deixem a l'olla reduint a foc mig.
El temps de fer el brou no el poso en el temps d’elaboració, doncs el podem comprar fet.

Per fer el sofregit:

-Fem el sofregit amb l'all, la ceba i l'oli. Li aboquem el vi i deixem reduir uns minuts. Afegim la salsa de tomàquet i ho deixem fins que aconseguim un sofregit una mica consistent. Uns 20 minuts.

Per fer l’arròs:

-Per preparar l'arròs comencem saltejants els ceps i els llagostins en una paella amb oli d'oliva. Reservem els llagostins.
-Deixem els ceps a la paella on aboquem el sofregit, l'arròs i el caldo. Ho deixem 5 minuts a foc fort.
-Un cop passats els 5 minuts abaixem la temperatura i anem remenant. Li anem abocant més líquid poc a poc conforme es vagi quedant sense suc.
-Al cap d'uns 20 minuts quan l'arrós ja està cuit però encara menté una mica "el dente", parem el foc. Quan falten 5 minuts hi posem els llagostins.
-Ja està llest per servir.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se