Arròs caldós amb cocotxes de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana ( per quatre persones )
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem : la ceba , el pebrot i dues cullerades de carn de pebrots xoriçers.
Seguidament, afegim dos cullerots de tomàquet fregit i un got de ví blanc.
Seguidament, afegim l'arròs, hi posem tres cullerades de picada feta amb la batedora elèctrica, i la sofregim una mica. Tot seguit, afegim una mica de fumet de peix i anem remenant amb l'espàtula de fusta. Seguidament, posem les cocotxes, i seguim remenant.
Anem afegint fumet, a mida que sigui necessari, i seguim remenant.
Coregim de sal, i seguim remenant i afegint fumet, fins que l'arròs és en el punt que ens agrada de cuit. Apaguem el foc, i el deixem reposar una estona tapat amb un drap, fins l¡hora de servir-lo a taula.

1h

Notes

Aquest arròs, també el podem fer amb bacallà esqueixat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se