Crema catalana amb pinya tropical

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis cassoletes de terrissa per la crema catalana
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Un cassó gran
Un bufador o pala de cremar

Elaboració

En un cassó gran, posem : les pells de taronja i llimona, la branca de canyella i el sucre juntament amb tres quarts de litre de llet, a bullir.
A part, en un bol de vidre, posem : els rovells d'ou , la maizena i un quart de litre de llet freda. Seguidament, ho batem ben batut amb l'ajud del batedor de varetes i ho reservem.
Quan la llet ja bull, afegim la bareja dels ous amb la maizena, i no deixem de remenar, fins que veiem que la crema ja espesseix.
Tot seguit, ho repartim entre les sis cassoletes, i deixem que refredi.
Abans de posar-ho a la nevera, agafem la pinya, la tallem a juliana molt fina i la repartim per damunt la crema de totes les cassoletes.
En el moment de servir-ho a taula, espolsem força sucre pel damunt , i amb l'ajud del bufador o cremem, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se