Tallarines amb salsa de bolets i nous

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Un ratllador
Una safata de porcellana blanca, rodona ( fonda )
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un toc de mantega, bullim les tallarines, fins que són al " dente ". Tot seguit, les escorrem i les reservem en la cassola sense líquid.
A part, en una paella amb un rajolí d'oli, saltegem les girgoles tallades a trossos menuts, salpebrades. Quan són cuites, afegim les nous i un bon raig de nata líquida, i ho deixem reduïr una estona. Seguidament, corregim de sal i nou moscada, i barregem aquesta salsa amb les tallarines que tenim a la cassola. Ratllem força formatge, ho barregem tot plegat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se