Empedrat de favetes babi amb bacallà i anxoves, amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, el llorer i un polsim de sal, posem a coure les favetes.
Quan són cuites al "dente", les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Un cop ben dessalat el bacallà, el reservem.
A part, una cop dessalades les anxoves, les netegem i les fem en filets.
Afegim a les favetes del bol, una bona quantitat de vinagreta de verduretes, i ho remenem tot ben remenat. Seguidament, posem les favetes a la safata de porcellana, repartim el bacallà pel damunt, i tot seguit, posem els filets d'anxova en forma diagonal, damunt el bacallà.
Per acabar l'amanida, afegim un rajolí d'oli d'oliva pel damunt dels filets d'anxova, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se