Pollastre de pagès rostit amb prunes, orellanes i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Salpebrem el pollastre i l'enrossim en una paella amb oli d'oliva a foc viu.
-Posem en una cassola de fang el pollastre amb les cebes pelades i els alls sense pelar, amb el mateix oli, i tot a foc lent.
-Flamegem amb el brandi i el vi ranci i hi afegim aigua calenta fins a cobrir just el pollastre, juntament amb la canyella.
-Ho deixem coure uns 60 minuts a foc lent i la cassola tapada.
-Quan el pollastre està gairebé fet el retirarem de la cassola.
-Posem a coure amb el mateix suc les prunes, orellanes i panses, que hem tingut en remull unes dues hores abans amb vi.
-Quan estigui tot cuit, hi tornem a posar el pollastre i ho deixem fent xup-xup uns 15 minuts més.
-Ja es pot servir.

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se