Delicadeses de xocolata i fruits secs per acompanyar el cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Una cassola fonda
Una mànega pastissera amb un broc llis, ample
Paper sulfuritzat
Una safata de cartró rodona,amb blonda
Un cassó gran
Un colador fí
Una espàtula metal·lica fina

Elaboració

Primerament, posem la cobertura de xocolata en el bol de vidre, a foc suau, amb la cassola plena d'aigua fins la meitat, per fer un bany maria. Anem remenant amb el batedor de varetes fins que tinguem la xocolata desfeta. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem tots el fruits secs uns quatre minuts, i tot seguit, els traiem i els reservem.
Quan la xocolata ja és una mica tèbia, amb l'ajuda de la mànega pastissera, anem fent cercles de xocolata damunt el paper sulfurat, i sense deixar refredar, anem enganxant els fruits secs al damunt amb molt de compte. Quan ja tenim la quantitat que desitgem, deixem que refredi, i tot seguit amb l'ajuda de l'espàtula fina, els anem posant a la safata de cartró amb blonda, per tal de treure-ho a taula com una delicadesa que és, per acompanyar el cafè.

1h 30min

Notes

Aquestes delicadeses, és aconsellable no fer-les en temps de calor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se