Patates farcides amb brandada de bacallà, gratinades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Una safata de porcellana blanca
Un estri per fer boletes de fruites
Un cassó gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua, sal, el llorer, l'api i la ceba, posem a coure les patates amb pell. Quan són cuites, les deixem que refredin.
A continuació, fem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, agafem les patates ja fredes, els hi tallem les dues puntes i amb l'ajud del estri per buidar fruites, les buidem fins a tres quartes parts.( Sense treure la pell ).
Tot seguit, amb l'ajud de la mànega pastissera, les anem omplint amb la brandada de bacallà.
Tot seguit, les espolsem amb formatge ratllat, les posem en una safata plana, i les posem a gratinar en el forn a 180º, fins que el formatge és una mica rosset.
A continuació, les posem en la safata de porcellana blanca, i ja les podrem treure a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se