Puré de pastanagues per a guarnicions

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Un batedor de varetes
Una premsadora ( passapurés )
Un cassó gran
Un bol gran de vidre
Paper film
Escorredora

Elaboració

Primerament, un cop pelades les pastanagues i les patates, les tallem a trossos regulars i les bullim amb aigua i sal juntament amb la ceba, fins que són cuites.
Seguidament, les passem per la premsadora, i ho posem en un cassó hon acabarem de fer el puré.
Posem el puré a foc baix, i remenem amb el batedor de varetes. Afegim un raig de nata líquida i una nou de mantega, i seguim remenant. Tot seguit, corregim de sal, afegim un polsim de pebre negre i nou moscada, fins a tenir un puré fi i homogeni.
Un cop fet, el posem en un bol de vidre tapat amb paper film, fins que el necessitem fer servir.

1h 10min

Notes

Aquesta recepta, és una bona guarnició per molts tipus de plats, ja siguin per carns o peixos.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se