Puré de pastanagues per a guarnicions
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit pastanagues pelades
- Quatre patates pelades de mida mitjana
- Mitja ceba
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nou moscada en pols
- Nata líquida per muntar
- Una nou de mantega
Utensilis
Una cassola fonda
Un batedor de varetes
Una premsadora ( passapurés )
Un cassó gran
Un bol gran de vidre
Paper film
Escorredora
Elaboració
Primerament, un cop pelades les pastanagues i les patates, les tallem a trossos regulars i les bullim amb aigua i sal juntament amb la ceba, fins que són cuites.
Seguidament, les passem per la premsadora, i ho posem en un cassó hon acabarem de fer el puré.
Posem el puré a foc baix, i remenem amb el batedor de varetes. Afegim un raig de nata líquida i una nou de mantega, i seguim remenant. Tot seguit, corregim de sal, afegim un polsim de pebre negre i nou moscada, fins a tenir un puré fi i homogeni.
Un cop fet, el posem en un bol de vidre tapat amb paper film, fins que el necessitem fer servir.
Notes
Aquesta recepta, és una bona guarnició per molts tipus de plats, ja siguin per carns o peixos.
Comparteix aquesta recepta: