Suquet mariner de sardines

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran

Elaboració

Primerament, netegem les sardines per dintre, els hi traiem el cap, les desescatem i les reservem. Tot seguit, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls aixafats. Quan són rossos, afegim el sofregit de tomàquet, un raig de vi blanc, i un grapat de julivert picolat. Seguidament, afegim les sardines salpebrades i una mica de fumet de peix que cobreixi les sardines.
Seguidament, posem el foc viu durant dotze minuts, i ja tindrem el suquet de sardines a punt per degustar.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se