Pop a la planxa amb parmentier de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per el parmentier:

1 racions

Elaboració

Del pop:

Fem uns tallets superficials al tentacle del pop (només perquè es faci millor) . Posem a la planxa, una mica d’oli i sal gruixuda. Quan està ben calenta, coem el pop, uns 2 minuts per cada banda.
Del parmentier
Coem la patata amb una olla amb aigua, durant uns 25 minuts, la pelem i la reservem. Posem la nata a bullir i la barregem amb la patata, la mantega, la sal i el pebre.

Per emplatar:

En una cassoleta, posem de fons el parmentier, a sobre el pop amb una mica de pebre vermell dolç i julivert molt ben picat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se