Meló a la planxa amb sucre cremat i gelat de vainilla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una planxa
Un estri per fer boles de gelat
Una espàtula plana metal·lica
Quatre plats de porcellana de postre
Un bufador o pala de cremar

Elaboració

Primerament, pelem el meló, retirem les llavors i el tallem a rodelles d'un dit de gruix.
Seguidament, l'untem amb mantega per les dues cares i ho posem damunt la planxa a foc baix, fins que el meló quedi una mica rosset.
Tot seguit, posem les rodanxes de meló en cada plat, ho espolsem amb el sucre, i tot seguit ho cremem amb l'ajud del bufador o la pala de cremar.
En el moment de servir-ho a taula, en el forat del centre de la rodella de meló, afegim una bola de gelat de vainilla, i ja ho podrem treure-ho a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se