Arròs amb popets
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Popets congelats de mida 40/60 ( 40 popets )
- Marca per paelles i fideuas ( la podeu trobar a les meves receptes )
- El meu fumet de peix ( el trobareu a les meves receptes )
- Picada d'all, oli i julivert
- 500 grams d'arròs bomba " Montsià "
- Oli d'oliva
Utensilis
Una paellera per sis persones
Una paella gran
Un plat de fusta, per posar la paellera quan la traiem del forn
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament en una paella, saltem els popets amb unes cullerades de picada a foc baix, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, fem la marca per paelles com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta i el reservem calent damunt la planxa.
En el moment de fer l'arròs, posem la marca i els popets a la paellera, ho remenem una mica i tot seguit afegim l'arròs. Ho remenem ben remenat, afegim el fumet, corregim de sal, i ho coem en el foc baix uns deu minuts. Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que l'arròs ja és cuit. La traiem del forn i la deixem reposar cinc minuts damunt el plat de fusta, abans de servir-la a taula en la mateixa paellera.
Comparteix aquesta recepta: