Arròs amb popets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera per sis persones
Una paella gran
Un plat de fusta, per posar la paellera quan la traiem del forn
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament en una paella, saltem els popets amb unes cullerades de picada a foc baix, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, fem la marca per paelles com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, fem el fumet de peix com explico a la meva recepta i el reservem calent damunt la planxa.
En el moment de fer l'arròs, posem la marca i els popets a la paellera, ho remenem una mica i tot seguit afegim l'arròs. Ho remenem ben remenat, afegim el fumet, corregim de sal, i ho coem en el foc baix uns deu minuts. Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que l'arròs ja és cuit. La traiem del forn i la deixem reposar cinc minuts damunt el plat de fusta, abans de servir-la a taula en la mateixa paellera.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se