Tempura de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata plana metal·lica
Un bol gran de vidre
Un atuell de plàstic per guardar la tempura
Una paella fonda
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, agafem totes les verdures, i les tallem per separat, les salem, i les reservem.
A part, fem la tempura : en un bol de vidre, posem l'aigua amb gas ben freda, el llevat i un polsim de sal.
Seguidament, anem afegint-hi poc a poc, la clara muntada a punt de neu i ho remenem amb molt de comte.
A continuació, deixem reposar uns deu minuts, i ja podrem fer la tempura.
Podem començar per anar sucant les patanagues, i fregir-les amb l'oli ben calent. Quan són rossetes, les traiem amb l'ajud de l'aranya de filferro, i les posem damunt la safata, amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli. Tot seguit, podem fer el mateix amb l'àpi, i podem acabar per fregir els porros.
Un cop ja hem fregit totes les verdures, les podem guardar en un atuell amb tapa, fins el moment de fer-les servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se