Picantons estofats, amb pebrots, boletes de patates i olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un estri per fer les boles de patata

Elaboració

Primerament, salpebrem els picantons, i els sofregim a la cassola de terrissa, amb una mica de llard. Quan són una mica rossos, afegim: el llorer, els alls, la ceba picolada i les tires de pebrot. Un cop ha fregit tot plegat uns deu minuts, afegim el vi ranci, i quan ha reduït ho cobrim amb el brou de pollastre.
Mentre es couen els picantons, amb l'estri per fer boletes, anem buidant les patates, i un cop fetes les boletes, les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan ja són rossetes, les reservem. Quan els picantons són gairebé cuits, corregim de sal i tot seguit afegim les boletes de patata, les olives, deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se