Truita de patata, ceba i bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues patates
- Una ceba
- 4 Ous batuts
- 200 grams de bacallà esqueixat
- Oli d'oliva
Utensilis
Una paella gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, dessalem el bacallá, l'esmicolem i el reservem. Tot seguit, pelem les patates i les tallem per fer truita. Pelem la ceba i la tallem per fer la truita.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba i les patates, a foc mitjà.
Quan veiem que tot plegat és mig cuit, afegim el bacallà uns dos minuts, i ho retirem del foc.
Seguidament, escorrem l'excés d'oli i ho fiquem en el bol de vidre.
A part, batem els quatre ous, i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Ho remenem ben remenat, fiquem un rajolí d'oli d'oliva a la paella a foc mitjà, i fem la truita.
Quan és cuita d'una banda, la girem i l'acabem de coure. Tot seguit, la fiquem a la safata rodona de porcellana, i ja la podrem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: