Truita de patata, ceba i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, dessalem el bacallá, l'esmicolem i el reservem. Tot seguit, pelem les patates i les tallem per fer truita. Pelem la ceba i la tallem per fer la truita.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba i les patates, a foc mitjà.
Quan veiem que tot plegat és mig cuit, afegim el bacallà uns dos minuts, i ho retirem del foc.
Seguidament, escorrem l'excés d'oli i ho fiquem en el bol de vidre.
A part, batem els quatre ous, i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Ho remenem ben remenat, fiquem un rajolí d'oli d'oliva a la paella a foc mitjà, i fem la truita.
Quan és cuita d'una banda, la girem i l'acabem de coure. Tot seguit, la fiquem a la safata rodona de porcellana, i ja la podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se