Mil fulls de patates, llagostins i bacallà, amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un motlle metal·lic rodó de 10 m/m
Un cassó gran
Un cassó petit
Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullirem la patata amb pell, i un cop cuita, la deixarem refredar i la pelarem. Tot seguit, pelem els llagostins, i els escaldem amb aigua i sal, uns cinc minuts, i els reservem. Un cop el bacallà estigui a punt de sal, l'esqueixem i el reservem.
En el moment de muntar el plat, fiquem el motlle en el centre del plat, i tot seguit fiquem una rodanxa de patata d'un dit de gruix. Seguidament, fiquem una mica de bacallà, seguim amb una rodanxa de patata, dos llagostins tallats en dues meitat a lo llarg, i acabem amb una mica de bacallà, i el romesco pel damunt.
Tot seguit, ho desmotllem, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants mil fulls, com persones seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se