Macarrons amb salsa de ceps i formatge
Ingredients
- 150 g de macarrons
- Formatge ratllat
- 2 Fulles de llorer
- Sal
- Aigua
Per la salsa de ceps:
- 25 gr de ceps deshidratats
- 150 cc. de crema de llet
- 1 Ceba
- Mantega
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
De la salsa de ceps:
Posem els ceps en un bol amb aigua calenta. Els hi deixem 15 min. En una paella, amb una mica de mantega, sofregim la ceba ben picada a foc lent. Escorrem els ceps i els saltegem amb la ceba. Quan comencin a ser rossos hi tirem l’aigua amb la que hem hidratat els bolets. Ho deixem reduïr a la meitat. Hi afegim la crema de llet, ho remenem i ho deixem 5 min. Finalment molem una mica de pebre negre per sobre i ho rectifiquem de sal.
Mentre, fem la salsa de ceps, podem començar a fer els macarrons.
Dels macarrons:
En una olla amb abundant aigua i una mica de sal, hi posem dues fulles de llorer. Quan bull, hi tirem els macarrons. Deixem coure segons les instruccions del paquet. Normalment, uns 15 minuts.
Els escorrem bé.
Per acabar el plat:
En un bol, hi posem els macarrons i la salsa de ceps. Ho remenem tot molt bé, que quedin els macarrons ben impregnats de la salsa.
En un plat, posem els macarrons amb la salsa i per sobre hi ratllem una mica de formatge.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: