Fideuà amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una paellera de sis racions
Uns estalvis
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb oli de gira-sol, fregim els fideus fins que estiguin ben daurats, els escorrem i els reservem. Seguidament, fiquem quatre cullerots de marca a la paellera, afegim el bacallà esmicolat juntament amb els fideus rossos, i dos cullerots de picada, i ho barregem ben barrejat.
Tot seguit, afegim el fumet fins arribar a l'alçada de les nanses, i deixem coure cinc minuts en el foc.
Seguidament, corregim de sal i ho fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que els fideus són cuits i ja els podrem treure a taula amb uns estalvis a sota, per tal de no cremar-nos.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se