Filet de mero a la papillota amb hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem els dents d'all. Col.loquem els filets de mero en un plat i els ruixem amb el suc d'una llimona. Deixem reposar durant 5 minuts i, li donem la volta i ho deixem durant 5 minuts més .
Posem en una paella oli d'oliva i el foc mig. Hi incorporem all laminat, quan el tinguem ros, incorporem la ceba en juliana i la cuinem durant 10 minuts a foc baix.
Posem el forn a pre-escalfar a 200 graus, el temps de cocció, dependrà del gruix total del peix amb les hortalisses. El temps aproximat és de 2 minuts per cada cm. de gruix, és a dir que si entre els vegetals i el peix tenim un gruix total de 6 cm el temps serà de 12 minuts.
Ho posem tot, peix i hotalisses que previament hem rentat i tallat amb una mica de sal , embolicat en paper d’alumini (papillote). Ho posem al forn.
Traiem la papillota del forn, la col.loquem en un plat i la portem així mateix a la taula i que el comensal l'obri veient l'efecte de vapor i menjar-ho directament d'aquí.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se