Cigrons estofats amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, sofregim : la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer. Tot seguit, afegim tres cullerots de tomàquet fregit i un got de vi blanc. Acte seguit, afegim dos gots de brou de verdures i deixem que arrenqui a bullir.
Passats vint minuts, corregim de sal i hi afegim els cigrons i el bacallà i deixem que cogui tot plegat uns vint minuts més.
A part, amb l'ajud de la batedora elèctrica fem una picada amb : un grapat d'ametlles torrades, pa fregit, un all pelat i un grapat de julivert picolat, amb un raig de brou de verdures.
Ho triturem ben triturat, i ho afegim a la cassola amb els cigrons i el bacallà, i deixem que cogui tot el conjunt dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per treure a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se