Llagostins estofats amb espàrrecs verds i gírgoles

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera mitjana
Un cassó gran
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els espàrrecs tallats a trossos mitjans, i quan són cuits al "dente" els reservem.
A part, netegem les gírgoles, els traiem el peduncle i les tallem en juliana no massa fina.
Tot seguit, les sofregim en una paella amb oli d'oliva salpebrades, i quan són mig cuites les reservem. Tot seguit, pelem els llagostins tot guardant en una bossa, les pells i els caps per quan tinguem de fer un fumet.
Segidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot plegat és fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el fumet de peix, els llagostins, els espàrrecs i les gírgoles. corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, durant quinze minuts.
Quan tot el conjunt ja és cuit, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se