Turró d'avellana fort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/4 d'aigua
  • 500 grams de sucre
  • 500 grams d'avellanes
  • 3 cullerades superes de mel
  • Oli

4 racions

Elaboració

En una cassola s'hi possa l'aigua i la sucre, es possa al foc i quan fa caramel s'hi tiren les avellanes, sense crosta ni pell, sense deixar de remanar. Quan està ben ros s'hi tira la mel, ben remanat i es treu del foc i que pari de bullir. Al damunt del taulell o peça de màrmol s'hi possa una mica d'oli i s'avoca la pasta, s'hi pot donar la forma que vols: rectangular, de cor, quadradets o peces fines.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1435 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: