Xampinyons farcits de carn amb salsa de mostassa
Ingredients
- 6 Xampinyons grossos
- 100 g de carn picada barreja de porc i vedella
- Oli d’oliva
- Sal gruixuda
- 1 Pot de mostassa antiga (la que es veu el gra)
- 50 ml de vi blanc
- 3 Cullerades de mostassa antiga
- 150 cc de crema de llet
- Sal
- Pebre negre mòlt
Elaboració
Rentem els xampinyons, els hi tallem la cua, traiem una mica de la “carn” del xampinyó amb cura de no trencar-lo. Reservem la carn dels xampinyons.
Barregem la carn dels xampinyons amb la carn picada. Tot ben barrejat.
Farcim els xampinyons amb la barreja anterior i els posem en una safata d’anar al forn.
Fem la salsa de mostassa. En un paella, hi tirem el vi i hi afegim la mostassa. Remenem bé. Deixem reduir 3 minuts, hi afegim la crema de llet, una mica de sal i pebre negre mòlt . Remenem i deixem cuinar fins que espesseixi.
Peescalfem el forn a 180 graus. Posem la safata amb els xampinyons farcits al forn. Deixem coure un 20 minuts. Obrim el forn, tirem la salsa de mostassa per sobre dels xampinyons i deixem coure, uns 3 minuts més.
Emplatem el xampinyons , hi tirem una mica de sal gruixuda i un rajolí d’oli.
Ja es pot servir el plat.
Comparteix aquesta recepta: