Sopa de carbassa amb calçots, arròs i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una batedora elèctrica
Un colador xinès
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Un paella mitjana
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fiquem el brou i la carbassa en el foc i deixem que arrenqui el bull.
Quan la carbassa ja és cuita, passem la batedora elèctrica i tot seguit ho passem a la cassola on acabarem de fer la sopa, amb l'ajud del colador xinès.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva fregim els calçots salpebrats una mica i els reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit fem que arrenqui el bull la sopa de carbassa, i tot seguit afegim : l'arròs i les mongetes del ganxet, i deixem que cogui tot plegat.
Seguidament, afegim els calçots, corregim de sal i deixem que s'acabi decoure tot plegat. Un cop la sopa ja està feta, la fiquem en la sopera, i la servim a taula juntament amb les escudelletes.

1h 30min

Notes

Aquesta sopa, si no és temps de calçots, la podem fer amb porros


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se