Estrudel de marisc
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kg de espinacs
- 250 grm gambas (si poden ser de Vilanova i frescas millor)
- 500 grm musclus
- 500 grm sepia fresca
- 1 ceba
- 2 tomacas madurs
- 1 pebrot verd ,dels italians
- 2 grans de all
- Una mica de safra natural
- Dues fullas de pasta de full de la que es troban als supers
- Una copeta de oporto em tofona negra
- Un pols de pebra negra
Elaboració
Es posan els espinacs a fregir em una mica de oli ,es retiran i es fa un sofregit amb la ceba i el pebrot ,cuant estigui rosa si posan els alls picats i el safra, una vegada tot cuit es barreixa em els espinacs, els musclus es fan obrir al vapor i una mica del caldo es posa als espinacs, las gambas i la sepia a la planxa ,una vegada el peix cuit el fem a trocets i el afegim als espinacs em la copeta de oporto, o tornem al foc tot junt i o remenem be fins que quasi no quedi gens de liquid ,o rectifiquem de sal i pebra
Posem una fulla de pasta al fons de una plata de forn seguidament i posem tota la barreixa de espinacs i tapem em la altra fulla de pasta ,em una forquilla o segellem tot el vol ,o posem al forn calent a 180 º uns 30 minuts i voila ,que aprofiti
Recomano un vi del pla de Bages com ara Oller del Mas o si o voleu mes fi per el que diuen que em el peix a de ser vi blanc un Mireia de Pinord
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1238 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.