Romesco multifuncio
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Salsa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 ametllas
- 12 vellanas
- Un grapat de pansas
- 2 nous
- 2 bitxos em vinagre
- 2 ñoras
- 2 pebrots del piquillo
- 1 pebrot verd (italia)
- Pebre vermell dolç i cuent (i culleredeta de cafe de cada un)
- Pebre negra un pols
- 10 alls confitats
- 2 alls normals
- La polpa de dos tomacas madurs
- Una copeta de coñac
- Una copeta de vi blanc
- 500 cc de oli de oliva
- Vinagre de jerez i de poma (cuidado em el que si posa dons pot espatllar t0ta la salsa)
- Sal poqueta
Utensilis
Batedora de varilla
Elaboració
Es posan tots els ingredients en el pot de la batedora de varilla i es va baten pujant i baixan si es vol mes liquid si afegeig mes oli , es deixa 24 a reposar a la nevera ,aquet romesco te la ventatge que no es talla i tant serveix per peix, calçots o amanidas
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.