Amanida d'escarola amb bacallà i ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, fiquem els ganyims en aigua freda a dessalar i els reservem.
A part, dessalem el bacallà i l'esqueixem.
Seguidament, netegem l'escarola i l'esmicolem en trossos menuts.
Tot seguit, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
A continuació, fiquem l'escarola, els ganyims, el bacallà, les olives i la pastanaga ben escorreguda en el bol, i ho barregem tot ben barrejat juntament amb la vinagreta d'anxoves, i ho fiquem en una safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho podrem treure-ho a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se