Amanida d'escarola amb tripa de bacallà i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, dessalem la tripa de bacallà i un cop dessalada la fiquem en un cassó amb: aigua, el llorer, l'api i la ceba pelada. Fem que arrenqui el bull fins que la tripa és cuita, i la deixem refredar.
A continuació, netegem l'escarola i la fiquem en un bol de vidre gran. Tot seguit, afegim les olives farcides i la tripa de bacallà esmicolada amb l'ajud d'un ganivet, ho barregem amb una bona quantitat de romesco i ho fiquem en la safata de porcellana ben repartit i ja ho podrem servir a taula amb julivert picolat pel damunt.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se