Morro de bacallà confitat amb pèsols frescos estofats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Pels pesols:

Pel bacallà:

2 racions

Elaboració

Dels pèsols:

Tallem la ceba a talls ben fins i l'afegim a la cassola. Quan la ceba està rosseta, hi posem els pèsols, el ramet d’herbes, una mica de sucre, pebre i ho cobrim amb el brou calent. En una tasseta, barregem una mica del brou amb una culleradeta de farina, i l'afegim a la cassola. Així aconseguim que quedi un suc una mica més espès. Deixem coure tapat uns 20 minuts, a foc baix.

Del bacallà confitat:

Escalfem en un pot l’oli d’oliva a 70-80 °C (al foc més petit i al mínim) i posem el bacallà (que ha de quedar submergit) de 7 a 8 minuts i ja estarà al punt.

Per emplatar:

En un plat posem de base els pèsols i sobre un tall de bacallà per persona. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se