Calamarsons saltejats amb bolets, favetes i ceba confitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar, en una paella amb oli sofregim l'all picat, la ceba picada i el llorer durant uns 40 minuts a foc suau.
Quan la ceba estigui ben confitada, la retirem del foc i la reservem. A continuació, en una paella amb oli ben calent saltem els calamarsons prèviament salpebrats, amb una mica d'all i julivert picat.
Tot seguit, hi afegium el brandi i ho flamegem , el fumet , els bolets , previament nets i saltats en una paella uns 10 minuts, les favetes i ho deixem coure fins que hagi reduït.
Finalment, hi afegim la ceba confitada, ho remenem bé i ho deixem coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplatem els calamarsons. De base el bolets (trompetes de la mort, en aquest cas), a sobre els calamarsons i per sobre les favetes i la ceba confitada.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se