Calamarsons saltejats amb bolets, favetes i ceba confitada
Ingredients
- 800 g de Calamarsons de mida mitjana, que a la peixateria ens han netejat per saltejar
- Oli d'oliva
- 5 Cebes
- 3 Dents d’all
- 2 Fulles de llorer
- 1 Pot de favetes fregides de conserva casolana
- 1 Gotet de brandi
- 200 g de bolets (trompetes de la mort, millor de temporada)
- Julivert
- Fumet casolà
- Sal i pebre negre mòlt
Elaboració
Per començar, en una paella amb oli sofregim l'all picat, la ceba picada i el llorer durant uns 40 minuts a foc suau.
Quan la ceba estigui ben confitada, la retirem del foc i la reservem. A continuació, en una paella amb oli ben calent saltem els calamarsons prèviament salpebrats, amb una mica d'all i julivert picat.
Tot seguit, hi afegium el brandi i ho flamegem , el fumet , els bolets , previament nets i saltats en una paella uns 10 minuts, les favetes i ho deixem coure fins que hagi reduït.
Finalment, hi afegim la ceba confitada, ho remenem bé i ho deixem coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplatem els calamarsons. De base el bolets (trompetes de la mort, en aquest cas), a sobre els calamarsons i per sobre les favetes i la ceba confitada.
Comparteix aquesta recepta: