Boles de patata a la Parisién

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boles de pata de mida mitjana
Un cassó gran
Una safata fonda pel forn
Una safata plana de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem les 36 boles de patata amb l'estri adient i les anem ficant en un bol amb aigua i sal. Tot seguit, les posem a coure amb aigua bullint durant uns set minuts,i tot seguit les escorrem i les posem en una safata fonda per anar al forn, untada amb mantega i les boles salpebrades.
Seguidament, ho enfornem a 180º, tot remenant les boles de quan en quant, fins que veiem que ja són d'un color daurat. Seguidament, les reguem amb la picada, les remenem i les posem a la safata de porcellana blanca per servir-les a taula.

1h 10min

Notes

Aquesdta recepta, és una guarnició molt adient per qualsevol tipus de plat que vulguem que ens quedi abellidor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se