Truita d’hortalisses i altres productes de l'hort

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem el ingredients amb aigua i els tallem segons el tipus d’ingredient:
l'albergínia i carbassó a rodanxes, els grans d’all laminats, les patates i els pebrots a daus petits i les carxofes a làmines.
Ho deixem coure, en una paella amb una mica d'oli, a foc molt baix uns 40 minuts.
En una altre paella amb el foc molt baix, hi posem una mica d’oli i les cebes, els pebrots i els alls.
Hi afegim una mica de sal. Quan porta uns 5 minuts, hi afegim les carxofes.
Mentre, posem en una paella les patates, són uns 20 minuts per coure.
En una nova paella el carbassó, són uns 10 minuts per coure i, en una última paella l’albergínia, uns 10 minuts per coure.
Sempre amb una mica d’oli i sal.
Fins ara portem 45 minuts.
Posem tots els ingredients menys els ous en una mateixa paella que és on farem la truita.
Batem els ous en un plat i els tirem sobre la paella on hi ha la resta d’ingredients.
Deixem coure uns 3 minuts, li donem la volta i ho deixem coure 3 minuts més
Emplatem la truita i llestos.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se