Crema de surenys o tambe de Ceps

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Olla

Elaboració

Rentarem bé els bolets i els farem bullir en un litre i mig d'aigua durant 25 minuts, i reservarem l'aigua de bullir-los. Una vegada passat aquest temps, separarem els bolets i els deixarem a part.
Mentrestant, en una cassola, farem un sofregit amb la ceba i el tomàquet i deixarem que quedi ben confitat. Quan el sofregit estigui al punt hi afegirem els bolets, tallats a trossos petits.
Els salarem, i els i farem una remenada per tal que s'impregnin bé i deixarem que cogui tot durant cinc minuts amb poc foc.
A continuació, agafarem dos cullerots de l'aigua de bullir els bolets,i en un recipient i triturarem el pa prèviament esmicolat. Tot seguit, ho tirarem a l'olla junt amb el contingut de la cassola i la picada i ho deixarem coure durant 15 minuts.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se