Pollastre amb maçana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Ficarem al foc un cassola ampla amb l'oli, i hi sofregirem les cuixetes ja salpebrades.
Tallarem la ceba a trocets i la maçana. I ho ficarem a la cassola fins que estigue cuit, afegirem el vi blanc (podem ficar també un xorret d'aigua) i ben tapat a foc lent ho dixarem que se cogue tot junt.
Un cop cuit, reserveu les cuixes a part, i passeu la salsa per la batedora. I tornem a ficar-ho tot a la cassola.

40min

Notes

Este plat es bo calent i gelat per a la carmanyola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se