Cassoleta d'espàrrecs verds de cultiu al forn amb ou

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un morter amb la seva mà
Quatre cassoletes de terrissa de mida mitjana
Quatre plats plans
Unes pinces pel forn
Un colador fí
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, tallem la part més dura dels espàrrecs i la resta els fiquem a coure amb aigua i sal, fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem, tot colant els brou de la cocció. Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls pelats i el pa.
Un cop tot ben fregit, ho fiquem en el morter i ho aixafem ben aixafat.
A continuació, afegim dues cullerades de pebre vermell dolç, una mica de julivert picolat, un rajolí de vinagre de cava i una mica del brou de la cocció dels espàrrecs i ho remenem tot ben remenat.
A continuació, fiquem una capa d'espàrrecs en el fons de cada cassoleta, els cobrim amb una mica de la barreja de la picada, esclatem un ou al damunt, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que l'ou ha cuallat, i ja ho podrem servir a taula amb la cassoleta i un plat a sota per tal de no cremar-nos.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se