Escrita amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 escrita tallada a daus
- 1 ceba mitjana (tallada a daus o en juliana, al vostre gust)
- 2 tomàquets madurs (tallats a trossos o ratllats, com preferiu)
- 4 patates mitjanes tallades
- Oli d'OVE
- Sal, pebre roig De la Vera
- 1 fulla de llorer
- 3 alls
- 1 polsim de julivert picat
- Brou molt suau de peix
4 racions
Elaboració
En una cassola posem a escalfar l'OVE amb els alls.
Preparem un sofregit amb la ceba i la tomaca. El deixem fer a foc lent, a poc a poc.....Retirem els alls.
Quan el sofregit estigui a punt afegim el brou i la fulla de llorer. Empolvorem amb una mica de julivert. Fem que arribi a bullir.
Quan el brou estigui a punt incorporem les patates i l'escrita. Ho fem coure fins que les patates estiguin al punt (dependrà de la classe de patata).
45min
Notes
Ja veieu, aquesta és la meva manera de preparar-la! Si voleu podeu fer una picada o afegir una cullerada de farina quan el sofregit estigui a punt, abans d'abocar el brou. Al vostre gust!
Aquesta és la màgia de la cuina...no hi ha fórmules tancades!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5090 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.