Galetes d'arrós
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 tassa d'arrós
- 1 tassa i 1/2 d'aigua
- 1 cullereta de sal
- Opcional: Xocolata
12 racions
Elaboració
1) Posem en una olla l'aigua, l'arrós i la sal a foc alt
2) Quan comenci a bullir baixem la potència a foc lent i tapem l'olla
3) Deixem reposar així fins que l'arrós estigui enganxós (45-60min)
4) Preparem una plata amb paper de forn i posem l'arrós en una capa fina, en forma de galeta o tot junt per partir-les després
5) Posem al forn a 200ºC durant 50-60min fins que quedin cruixents i daurades
6) Ja estan llestes o podem posar-hi una fina capa de xocolata per sobre!
2h
Notes
Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/nXL8vCOHpSQ
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.