Curri de verdures d'estiu amb ciurons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Començam pelant i picant els alls i el gingebre i ho posam a daurar una mica dins el wok amb un poc d'oli d'oliva. Afegim la ceba tallada en juliana i quan comenci a tornar transparent afegim les mongetes verdes tallades en trossos d'uns 3 o 4cm.
Passats 4 o 5 minuts podem afegir el carabassó i l'albergínia tallats en daus i els 3 xilis de jalapa sense les llavors i cada un tallat en 4 parts de forma longitudinal. Uns 5 minuts després, podem afegir el pebre verd i les tomàtigues tallats a daus. Li donam una volta a tot dins el wok perquè es mescli bé i ja podem afegir la salsa de soja. Jo hi he posat 5 cullerades de salsa de soja i no hi he afegit gens de sal.
Quan hem mesclat bé la salsa de soja amb totes les verdures podem afegir les 2 cullerades de pasta de curri i la llet de coco. Tot seguit pelam una poma, la ratllam i l'afegim al nostre plat. Ara ha arribat el moment d'afegir els ciurons, que els haurem bullit abans o ja els podem comprar bullits, com he fet jo. Ho tenim tot junt 10 minuts i podem baixar una mica el foc, ja que fins ara he cuinat a foc molt fort. Durant aquests 10 darrers minuts ho podem tapar.
Podem aturar el foc i és l'hora d'afegir 4 o 5 gotes d'oli de sèsam i un poc de cilantre fresc picat.
Esper que us agradi.

50min

Notes

Jo ho he servit amb una mica d'arròs basmati. D'aquesta manera ens pot servir com a plat únic i és ben complet. Podem sucar-hi un poc de llima i mesclar-ho tot i li donarem una frescor que vos sorprendrà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se