Albergínies farcides de pollastre
Ingredients
- 2 albergínies
- 1 pechuga de pollastre
- 1 ceba blanca
- 100gr de carabassa
- 1 all
- 1 tomàtiga
- 1 xili de jalapa
- 1 iogurt natural
- 20gr de gingebre
- 1 llimona
- 1 manat de cilantre
- 2 culleres de postres sucre moreno
- oli d’oliva
- sal
Elaboració
Començarem picant el pollastre en daus més bé petits i els deixam macerar un mínim de 6 hores a l’amaniment obtingut d’esclafar al morter un all, el cilantre, un tros de gingebre, el sucre moreno, sal, el suc d’una llimona i un iogurt natural.
El següent que hem de fer és obrir en horitzontal les albergínies i farem talls a lo llarg i a lo ample la polpa i les rostim al forn impregnades d’oli.
Picam la ceba i la dauram dins una paella, afegim la carabassa i la polpa de les albergínies tallades a daus petits. Picam i li llevam les llavors a un xili de jalapa i l’afegim a la mescla. Rectificam el punt de sal. Afegim el pollastre amb l’amaniment i ho deixam coure fins que redueixi i ens quedi un farciment amb la consistència que volem per farcir les albergínies. Apagam el foc i hi afegim la tomàtiga picada també a daus, remenam per mesclar-ho bé tot i ja podem farcir les albergínies.
Esper que us agradi.
Notes
Si voleu podeu afegir una mica de curri a l’amaniment, jo a vegades n’hi he posat i a vegades no.
Comparteix aquesta recepta: