Sopa de rogers i gambetes amb arròs i pistons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Una paella gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

En una cassola metal·lica fonda amb el foc baix, fiquem el fumet de peix fins que arrenqui el bull.
Seguidament, netegem els rogers els filetegem, els tallem a trossos menuts i els fiquem a la cassola amb el fumet, juntament amb l'arròs i els pistons.
A part, en una paella, saltem i flamegem amb conyac les gambetes i les afegim a la cassola, juntament amb un raig d'anis sec, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que estigui al nostre gust.
A continuació, ja ho podrem servir amb la sopera de porcellana i les quatre escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se