Pollastre amb samfaina i patates fregides a quadradets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, fregim les patates tallades a quadres, i quan ja són ben rosses, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
A continuació, tallem el pollastre a trossos regulars, els salpebrem i els fregim a la cassola de terrissa amb oli d'oliva.
Quan els talls de pollastre són ben daurats, afegim un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim la samfaina i dos cullerots de brou de pollastre casolà, fiquem el foc baix i deixem que cogui tot plegat, fins que el pollastre estigui gairebé cuit.
Tot seguit, corregim de sal, afegim les patates fregides, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se