Sopa de pollastre amb pistons gallina esmicolada i ous picolats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Uns estalvis
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous durant deu minuts, i un cop cuits, els refredem, els pelem, els picolem i els reservem.
Seguidament, fiquem el brou en una cassola fonda juntament amb els pits de gallina a foc mitjà i quan els pits ja són cuits, els retirem i amb l'ajud d'un ganivet, els picolem ben menuts.
Deixem que el brou arrenqui el bull, corregim de sal, i tot seguit afegim els pistons, la gallina picolada i els ous.
Quan tot el conjunt ja és cuit, ho fiquem a la sopera, i ho servim a taula amb uns estalvis a sota, i les sis escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se