Ànec estofat amb olives negres sense pinyol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva posarem a sofregir a foc viu: l'anec tallat a trossos regulars, la ceba picolada, les pastanagues tallades a rodelles, el llorer, els alls aixafats, un grapat de grans de pebre negre, i un polsim de sal.
Quan l'anec i la resta d'ingredients ja són ben sofregits, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi ranci, i deixem que redueixi.
Seguidament, cobrim els talls d'ànec amb brou de pollastre casolà, fiquem el foc baix, i deixem que cogui al menys unes dues hores, fins que l'ànec estigui gairebé cuit.
Tot seguit, afegim les olives negres sense pinyol, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se