Llamàntol a la graella amb salsa romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una graella elèctica
Una safata gran de porcellana blanca
Una salsera
Unes pinces trencanous
Un ganivet gran

Elaboració

Primerament, agafem el llamàntol i amb el ganivet gran, separem el cos del cap.
Seguidament, tallem el cap en dues meitats a lo llarg, el salpebrem i el reservem.
Tot seguit, amb les pinces trencanous, aixafem les dues pinces grosses de la part del davant i les reservem.
A continuació, tallem el cos del llamàntol en rodelles de dos dits de gruix, i ja podem posar: elcap, les pinces i les rodelles del cos damunt la graella, i anant-hi donant voltes, fins que tot plegat és cuit al nostre gust, i ja ho podrem posar ben ordenat a la safata de porcellana, i ho servirem a taula acompanyat d'una salsera amb romesco.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se