Llobarro a la graella amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una graella de filferro per fer peixos a la graella
Dos plats grans
Una safata refractària per l'escalivada
Un bol gran de vidre
Cordill per embridar

Elaboració

Primerament, fiquem el pebrot i l'albergínia a escalivar en el forn a 180º, en la safata refractària fins que estiguin cuits, els deixem refredar, els pelem, els tallem a juliana una mica gruixuda i ho fiquem en el bol, salpebrats i amb un raig d'oli d'oliva, i ho reservem.
Seguidament, netegem els llobarros i els tallem en dues mitjes parts a lo llarg, aconsseguint dos filets de cada llobarro.
Tot seguit, els salpebrem i amb una mica de fil d'embridar els lliguem a lo ample perquè al coure a la graella no es desmaneguin.
Seguidament, els fiquem a la graella de filferro i els posem a coure al damunt de la graella elèctrica, fins que són cuits al nostre gust.
A continuació, els hi tallem el cordill que els subjecta i posem els dos filets en el plat amb la cara cap amunt.
Fiquem els dos filets en el centre del plat, i a la part de baix fem un niu amb l'escalivada i tot seguit els cobrim amb una mica de salsa i ja els podem servir a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se