Conill estofat amb patates i olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un pot per la batedora

Elaboració

Primerament, en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el conill tallat a trossos regulars salpebrats, el fetge del conill, la ceba picolada, tres alls aixafats, el llorer, i un cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, retirem el fetge del conill quan ja és fregit, i el fiquem en el pot de la batedora.
Seguidament, cobrim el conill amb brou de pollastre, ho fiquem a foc baix, i deixem que cogui fins que estigui gairebé cuit.
A continuació, afegim les patates i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
A part, fem una picada amb: el fetge del conill fregit, julivert picolat, un all pelat, pa fregit, i un grapat d'ametlles torrades. Fem la picada amb la batedora elèctrica i la fiquem a la cassola, juntament amb les olives trencades, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se